top of page
080015-2.jpg
Longfield Games

Engelhart Games

Van origine zijn wij importeur van traditionele gezelschapsspellen. Met deze ervaringen zijn wij ons eigen label gestart. Engelhart Games is het eerste label van Engelhart. Het assortiment dat wij hebben samengesteld bevat mooie traditionele gezelschapsspellen voor jong en oud. 

Bex

Bex Outdoor Games

Bex is al meer dan 25 jaar een begrip in Zweden. Hieronder valt onder andere het razend populaire spel KUBB. Bex werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen.

Longfield Darts

Longfield Darts

Met onze expertise willen we voorzien in de behoefte van verschillende dartartikelen. Zo verkopen wij onze eigen dartpijlen en dartborden, maar ook verschillende accessoires onder ons label Longfield Darts.

Angel toys

Engelhart Toys

Elk jaar vernieuwen wij onze collectie naar aanleiding van de laatste trends.

Zo hebben we o.a. knikkerpotten®, poppenmeubels, jongleerballen en stelten. Alle producten zijn getest en voldoen aan de Europese speelgoedrichtlijnen.

I'm Toy

I'm Toy

De producten van I'm Toy zijn gemaakt voor zowel baby, kleuter als peuter. Het assortiment bestaat onder andere uit houten loopfietsen, loopwagens en educatief speelgoed. Alle producten zijn getest en voldoen aan de Europese speelgoedrichtlijnen.

Harrows Darts

Harrows Darts

Sinds 2009 zijn wij de officiële distributeur van Harrows voor de Benelux. Hier zijn wij erg trots op. Wij hebben een zeer uitgebreid Harrows assortiment direct uit voorraad leverbaar. Indien gewenst kunnen wij artikelen voor u bestellen.

Angel Sports

Engelhart Sport

Met dit label verzorgen we producten voor vele verschillende sporten, van badminton tot volleybal. Binnen elke sport heeft Angel Sports een zeer breed assortiment aan producten.

Weible Knet klei

Weible Knet

Weible Knet is al meer dan 100 jaar een hoogwaardig, natuurlijk product uit Duitsland. Het product is 100% natuurlijk en glutenvrij.  Weible Knet heeft de eigenschap niet uit te drogen. 

Nodor darts

Nodor Darts

In 1932 vond het Britse merk Nodor het Bristle dartbord uit. De meest geavanceerde technologieën, gecombineerd met een diepgewortelde passie voor darts maken Nodor een merk om op te bouwen. 

Dorjee

Dorjee

Engelhart is importeur van het eigen label Dorjee. Dorjee biedt een ruim assortiment aan in duurzaam houten speelgoed,voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen die ouder zijn. Het speelgoed bevat felle kleuren en is in verschillende soorten en maten. Spelenderwijs leren kinderen hun fantasie, motoriek en ruimtelijk inzicht te gebruiken.

Cornilleau tafeltennis

Cornilleau

Het merk heeft ruim 60 jaar ervaring in de tafeltennissport en is aanwezig bij alle grote tafeltennis toernooien. Cornilleau heeft zicht ontwikkeld tot wereldleider op het gebied van tafeltennis ontwikkeling

Filmpjes

Product video's

Om onze artikelen beter uit te lichten zijn wij volop bezig met het ontwikkelen van product video's. De video's zijn handig ter instructie, maar daarnaast laten wij ook de inhoud van het artikel zien. 

bottom of page