080015-2.jpg
RSP_6393-bewerkt.jpg

Engelhart Games

Van origine zijn wij importeur van traditionele gezelschapsspellen. Met deze ervaringen zijn wij ons eigen label gestart. Engelhart Games is het eerste label van Engelhart. Het assortiment dat wij hebben samengesteld bevat mooie traditionele gezelschapsspellen voor jong en oud. 

Weible Knet

Weible Knet is al meer dan 100 jaar een hoogwaardig, natuurlijk product uit Duitsland. Het product is 100% natuurlijk en glutenvrij.  Weible Knet heeft de eigenschap niet uit te drogen. 

Harrows Darts

Sinds 2009 zijn wij de officiële distributeur van Harrows voor de Benelux. Hier zijn wij erg trots op. Wij hebben een zeer uitgebreid Harrows assortiment direct uit voorraad leverbaar. Indien gewenst kunnen wij artikelen voor u bestellen.

Engelhart Toys

Elk jaar vernieuwen wij onze collectie naar aanleiding van de laatste trends.

Zo hebben we o.a. knikkerpotten®, poppenmeubels, jongleerballen en stelten. Alle producten zijn getest en voldoen aan de Europese speelgoedrichtlijnen.

Engelhart Sport

Met dit label verzorgen we producten voor vele verschillende sporten, van badminton tot volleybal. Binnen elke sport heeft Angel Sports een zeer breed assortiment aan producten.

Longfield Darts

Met onze expertise willen we voorzien in de behoefte van verschillende dartartikelen. Zo verkopen wij onze eigen dartpijlen en dartborden, maar ook verschillende accessoires onder ons label Longfield Darts.

603005-SF-2.jpg

Engelhart Educatief

Kinderen leren niet langer alleen op school met dit educatief speelgoed van Engelhart maar ook thuis. Het speelgoed bevat felle kleuren en is in verschillende soorten en maten. Spelenderwijs leren kinderen hun fantasie, motoriek en ruimtelijk inzicht te gebruiken.

Cornilleau

Het merk heeft ruim 60 jaar ervaring in de tafeltennissport en is aanwezig bij alle grote tafeltennis toernooien. Cornilleau heeft zicht ontwikkeld tot wereldleider op het gebied van tafeltennis ontwikkeling

Nodor Darts

In 1932 vond het Britse merk Nodor het Bristle dartbord uit. De meest geavanceerde technologieën, gecombineerd met een diepgewortelde passie voor darts maken Nodor een merk om op te bouwen. 

I'm Toy

De producten van I'm Toy zijn gemaakt voor zowel baby, kleuter als peuter. Het assortiment bestaat onder andere uit houten loopfietsen, loopwagens en educatief speelgoed. Alle producten zijn getest en voldoen aan de Europese speelgoedrichtlijnen.

Bex Outdoor Games

Bex is al meer dan 25 jaar een begrip in Zweden. Hieronder valt onder andere het razend populaire spel KUBB. Bex werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen.